Skrotbil med høj skrotpræmie

Højeste Skrotpræmie København

www.skrotbiler.org
Vi tilbyder dig den bedste service i hele landet.
Vi fuldfører vores arbejde med flere års erfaring.
Vi modtager alle skrotbiler og med et smil og tilbyder dig den højeste skrotpræmie,

Når du skrotter din bil hos skrotdinbil.net skal du ikke bestille tid forinden. Inden for vores normale åbningstider står vi altid klar til at hjælpe med skrotningen, og har du interesse i at modtage et uforpligtende tilbud på en skrotpræmie på din bil, er vi også klar til dette. skrotbil købes kontant
Den tilbudte <a href="http://www levitra prices.skrotdinbil.net”>skrotpræmie for en skrotbil varierer nemlig efter bilens model, årgang og prisen på jern. Ring til os på 52 66 63 09 og få et uforpligtende tilbud på skrotningen af din bil.
Afleverer du selv bilen hos os, skal du huske at medbringe følgende:
Bilens registreringsattest
Billedlegitimation
Skrotningsattest (hvis denne er udfyldt ved aflevering af bilen

www.skrotdinbil.net

Be the first to comment

Leave a Reply